Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Παμε...Euro

Καλα πηγαμε, φιλοι μου, την Κυριακη με 3/3..Ειπαμε αν εχεις στοχο...διαβαινε...Μεγαλο το 2πλο της Λιβερπουλ, σπουδαιος ο ασσος της Λεβερκουζεν, και μια χαρα ο ασσος της Ναπολι....
Συνεχιζοντας, τωρα το στοιχηματικο μας ταξιδι, συνανταμε ενα κουπονι με λιγα ματς, απ τα οποια τo ματι μας κλεινουν οι αγωνες για τα προκριματικα του Euro 2012, που θα φιλοξενηθει στα γηπεδα της Πολωνιας και της Ουκρανιας....
Για να δουμε λοιπον...

140. ΑΥΣΤΡΙΑ-ΒΕΛΓΙΟ Κρισιμο παιχνιδι και για τις 2 ομαδες, με το 1ο ματς να ληγει με το εξωπραγματικο 4-4...Δε λεμε οτι και τωρα θα μπει ενας σκασμος γκολ, αλλα του λαχιστον το over-ακι θα κατσει..... OVER ( 1,75 )

141.ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ  Αητητη η Ολλανδια, καλη ομαδα η Ουγγαρια, θα γινει μεγαλη μαχη...κι οι 2 ομαδες παιζουν μπαλιτσα...πιστευψ οτι η Ουγγαρια θα σκοραρει στην εδρα της, αλλα και ο,τι η Ολλανδια θα κερδισει...οποτε OVER ( 1,70 )

142.ΣΕΡΒΙΑ-Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ  Κλειστο ματς μεταξυ των 2 ομαδων, με την παραδοση να δειχνει under...
ας παμε κι εμεις "παραδοσιακα"...UNDER ( 1,55 )

149. ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ  Μεγαλο ματς στη Λιουμπλιανα με τις 2, ισως καλυτερες ομαδες, του ομιλου να συγκρουονται μεταξυ τους...Ασταθης ομαδα η Ιταλια, η Σλοβενια απ την αλλη εχει καλο συνολο και συμμαχο την παραδοση....με ρισκο το Χ ( 3,10 )...παμε στα πιο σιγουρα... UNDER ( 1,55 )

AYTA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου