Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ετσι ειναι το στοιχημα....τη μια την πινεις στο 90' φευγα, την αλλη σου καθεται....!!!


Μονο 3 απ τις 7 προτασεις μας περασαν χθες....ενω η Λειτον σκοραρε στο 90' χαλωντας μας το Χ2...δεν πειραζει ομως....ετσι ειναι το στοιχημα..τη μια την πινεις στο 90' φευγα, την αλλη σου καθεται....!!!
Παμε λοιπον σημερα με πολλες προτασεις για ολα τα γουστα...!!!

390. ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ Σε ελευθερη πτωση οι 2 ομαδες θελουν οπωσδηποτε τη νικη...Με το 1ο ματς να χει ληξει με νικη της Ρομα, οταν παλι ειχε αναγκη τους βαθμους και την παραδοση να ειναι υπερ της, ψηφιζουμε Ρομα κι ο Θεος βοηθος...Επιστρεφει κι ο καπταιν Τοττι...!!!!
ΑΣΣΟΣ 1 ( 2,15 )


401. ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΡΗΣ  Αναγκη για βαθμους και για τις 2 ομαδες, η μεν Κερκυρα για να παραμεινει στη Super League, ο δε Αρης για να χτυπησει τα πλει οφ...Αλλαγη προπονητη στον Αρη...που σημαινει ανεβασμενη ψυχολογια και θεληση για να δειξουν ποι παικτες το κατι παραπανω....στηριζουμε το ΔΙΠΛΟ 2 ( 2,60 )


407. ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ  Η Εσπανιολ προερχεται απο κακα αποτελεσματα και θελει πασει θυσια τη νικη για να χτυπησει Ευρωπη...Απ την αλλη η Λα Κορουνια ειναι καλυτερη εκτος εδρας, καθως παιζει πολυ την κοντρα επιθεση....Tα  3 τελευταια χρονια η Εσπανιολ εχει ισαριθμες νικες...
Vaaamoos Periquitos....ΑΣΣΟΣ 1 ( 1,90 )


409. ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ  Αν θελει να σωθει η Σανταντερ, ηρθε η ωρα να το αποδειξει κοντρα στους Βασκους που εχουν τον ιδιο στοχο....η παραδοση δειχνει 2, κι αυτο θα κυνηγησουμε....
ΔΙΠΛΟ 2 ( 3,25 )


386. ΚΑΛΛΙΑΡΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ   Καλη η Καλλιαρι στην εδρα της, το ιδιο καλη κι η Ουντινεζε εκτος εδρας...αν προτειναμε σημειο, θα ηταν το Χ..ομως βασει παραδοσης και ικανοτητας των 2 ομαδων, προτεινουμε το GOAL ( 1.50 )


400. AEK -KABAΛΑ  Σε καλη κατασταση κι οι 2 ομαδες, προσπαθουν αν παιξουν ποδοσφαιρο και βλεπουν διχτυα...σ αυτο συνηγορει κι η παραδοση με τα τελευταια παιχνιδια να σκοραρουν κι οι 2 ομαδες...Αρα GOAL ( 1.70 )

425. ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  Η Μπαρτσα μετα την προκριση στην επομενη φαση του CHL θελει να διασφαλισει το πρωταθλημα κι αυτο θα γινει σε μεγαλο βαθμο αν περασει απ το Ramon Sanchez Pizjuan, ομως η Σεβιλλη κυνηγαει την Ευρωπη...θα πουλησει πολυ ακριβα το τομαρι της...ακομα κι αν χασει γκολ θα βαλει...!!!  GOAL ( 1,55 )


Καλη επιτυχια στις επιλογες σας...!!!
ΑΥΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου