Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Δυσκολη μερα....

   Δυσκολη μερα κι η χθεσινη καθως απ τα σημεια μας περασε μονο το 2 της Πορτο...(ειχαμε πει οτι ο ΠΑΟΚ επρεπε να ειχε κερδισει εκει, ποσο μαλλον η Πορτο, που ειναι απ τα φαβορι για την κατακτηση του τροπαιου)...μπορει να περασαν το UNDER της Λιβερπουλ και το OVER της Ζενιτ αλλα τα μεγαλα ψαρια δεν τα πιασαμε...Ειπαμε οτι η Λιβερπουλ θα ναι δυσκολο να κερδισει την Μπραγκα, ομως δεν περιμεναμε να χασει κιολας....( το οτι δεν της δοθηκε καθαρο πεναλτι πανω στον Cole ειναι απλα μια καλη δικαιολογια για ολους εμας που μας πηγε στον κουβα... : p ).... Οσο για τη Ζενιτ...ποοοοσο λαααθος εεκαναα...που λεει και το γνωστο ασμα....!!!
Οπως και να χει παντα, το αλλοτε κυπελλο UEFA, και νυν EUROPA LEAGUE ηταν εξαιρετικα απροβλεπτο....
Παμε τωρα στις σημερινες προτασεις μας....Απ το μεγαλο, τετραημερο κουπονι, η σημερινη μερα ειναι η δυσκολοτερη για προγνωστικα, καθως ειναι γεματη με "μικρα" πρωταθληματα, με λιγες "φωτεινες" εξαιρεσεις....
 Εχουμε λοιπον....

212. ΤΡΟΥΑ-ΝΤΙΖΟΝ    H Τρουα υποδεχεται τη Ντιζον εχοντας την παραδοση των τελευταιων χρονων με το μερος της, εχοντας 3 συνεχομενες νικες στην εδρα της και εχοντας κερδισει στο μεταξυ τους ματς στον 1ο γυρο...Απ την αλλη η Ντιζον εχει 2 συνεχομενες νικες εκτος εδρας, και 4 παιχνιδια διχως ηττα...Πιασ το αυγο και κουρευ' το δηλαδη....η' αλλιως Χ ( 2,90 )



221. ΚΟΛΩΝΙΑ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ     Στο RheinEnergieStadion αυτο το σπουδαιο ματς, με τη γηπεδουχο Κολωνια να μετρα 5 συνεχομενες νικες στη εδρα  της και να ερχεται απο ηττα με την, οπως ολα δειχνουν,  πρωταθλητρια Ντορτμουντ...Απ την αλλη το Αννοβερο ερχεται απο σπουδαιο σερι 3 νικων, με την τελευταια να ειναι απεναντι στη Μπαγερν Μοναχου...Σε καλη κατασταση λοιπον κι οι 2 ομαδες...αμφιροοπη παραδοση....αρα Χ ( 3,30 )

228. ΡΕΝ-ΜΑΡΣΕΙΓ    Ρεν η εκπληξη της κατηγοριας, η ομαδα που φιγουραρει στη 2η θεση του Championat ( μειονεκτει στην ισοβαθμια με τη Λιλ ), η ομαδα με τις 5 συνεχομενες νικες, με τη 1 εντος εδρα ηττα, με..με...με...
Απεναντι της η Μαρσειγ, η περσινη πρωταθλητρια, η οποια ομως φετος ειναι στην 4η θεση, δεν πειθει στις εκτος Vellodrome εξορμησεις της, αλλα που μετρα 2 συνεχομενες νικες εκτος εδρας...προερχεται απ την καταστροφικη γι αυτην ηττα στο ντερμπι με τη Λιλ και θα πρεπει να τα δωσει ολα για τη νικη με τη Ρεν αν θελέι να κυνηγησει το πρωταθλημα...το ερωτημα ομως ειναι: μπορει..???
Δυσκολο...βαλ τε και την κακη παραδοση στο Stade de la Route de Lorient.......Χ ( 2,90 )


230. ΜΕΙΡΑ ΜΑΡ-ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΙΡΑ      Απο 3 συνεχομενες ηττες ερχεται η Μειρα Μαρ, ενω η Πακος "χαλασε" το σερι 4 νικων που χε χτισει, με την ισοπαλια με τη Ναβαλ...Οι δυο ομαδες εχουν τασεις προς το Χ εντος εδρας η μια και εκτος η αλλη, Χ η παραδοση, Χ το 1ο ματς, πρεπει να παρει βαθμο-ους η Μπειρα Μαρ...Ας ειναι ενας μονο... Χ ( 3,00 )

*Τετραδουλα με 4 Χ που μπορει να παιχτει και σε συστημα....
ΑΥΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου