Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αντε και καλες σας επιλογες.....

Κακη η χθεσινη μερα...απ τα 4 Χ που προτειναμε δεν εκατσε ουτε ενα κι ετσι μειναμε μονο με τη χαρα...
Ας παμε στο σημερινο κουπονι, οπου θα προσπαθησουμε να ρεφαρουμε τις χθεσινες απωλειες με καποιες πιο συντηρητικες προτασεις, με μικροτερο ρισκο που μπορει να μας οδηγησουν στον παραδεισο- ταμειο...
Παμε λοιπον....

250. ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ  Στο Volkswagen Arena η Βολφσμπουργκ υποδεχεται τη Νυρεμβεργη, με τους φιλοξενουμενους να εχουν σκοραρει και στα 4 τελευταια εκτος ματς.Απ την αλλη η Βολφσμπουργκ θα παλεψει για τη νικη, αρα θα πρεπει να σκοραρει. Η παραδοση στα μεταξυ τους παιχνιδια λεει οτι σκοραρουν κι οι 2 ομαδες...αρα GOAL ( 1,55 )


266. ΛΕΙΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ-ΟΛΝΤΑΜ  Καλη στην εδρα της η Λειτον, μετρα 3 συνεχομενες νικες...απ την αλλη η Ολνταμ δεν ειναι καλη μακρια απ το σπιτι της, και δεν εχει νικη στα 8 τελευταια παιχνιδια της...Ασσος δηλαδη ε...?? Αμ δε...παμε σαν περυσι μωρη Ολνταμ....  ΔΙΠΛΟ 2 ( 3,75 ) Χ ( 3,35 )

268. ΜΠΡΑΙΤΟΝ-ΤΡΑΝΜΙΡ  Τρομερη στην εδρα της η Μπραιτον εχει 6 συνεχομενες νικες και φιγουραρει στην κορυφη της League 1 της Αγγλιας...Απ την αλλη η Τρνμιρ βρισκεται πολυ χαμηλα στη βαθμολογια, εχει 7 συνεχομενους αγωνες χωρις νικη, 4 εκ των οποιων εκτος εδρας...Το 1,30 ομως που δινει ο ΟΠΑΠ στη Μπραιτον ειναι πολυ καλο...ΜΟΝΟ για να το κοντραρουμε....
Χ ( 4,25 ) και ΔΙΠΛΟ 2( 7,00 )

282. ΡΟΔΕΡΑΜ-ΜΠΕΡΙ  Απο 4 συνεχομενες νικες ερχεται η Μπερι, με τις 2 απ αυτες να ειναι εκτος εδρας...η Ροδεραμ απ την αλλη διαθετει πολυ καυτη εδρα με το σρι των 4 συνεχομενων νικων να διακοπτεται απ την ισοπαλια με τη Μπαρνετ....Συμπερασματικα...ΔΕΝ κερδιζει η Μπερι, οποτε ΑΣΣΟΣ 1 ( 2,20 )  Χ( 3,20 )

319. ΑΛΜΕΡΙΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  Στον πατο της βαθμολογιας η Αλμερια, θελει οπωσδηποτε τη νικη για να ελπιζει σε σωτηρια...τα μεχρι τωρα αποτελεσματα της εκει, δειχνουν Χ οπως και η παραδοση...Απ την αλλη η αλλοπροσαλλη Ατλετικο που ειναι ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο...Κοινη συνισταμενη και των 2, τα λιγα γκολ  φετος οπως, και στα μεταξυ τους ματς...Αρα UNDER ( 1,75 )


321. KΑΡΤΑΓΕΝΑ-ΟΥΕΣΚΑ  Απο 4 συνεχομενα UNDER ερχεται η Καρταγενα, ενω το σερι των 7! συνεχομενων UNDER της Ουεσκα, διακοπηκε με την νικη απεναντι στη Θελτα....Ομαδες του UNDER και οι 2, δεν παιζουν ανοικτα, οποτε θα δουμε κλειστο παιχνιδι....UNDER ( 1,45 )

359. ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ  Τι να πει κανεις γι αυτο το ματς...??Η Σαραγοσα ερχεται απο ηττα στο Καμπ Νου, ενω προηγουμενως ειχε κερδισει στην εδρα της το φαντασμα της Μπιλμπαο με 2-1...Η Βαλενθια απ την αλλη ερχεται απο 3 συνεχομενα 2πλα , αλλα με τον αποκλεισμο και την κουραση απ το CHL....Πολυ πιθανο το Χ σ αυτο το ματς...ομως εμεις, κοιταζοντας την παραδοση και τα τελευταια παιχνιδια των 2 ομαδων, θα παμε στα πιο σιγουρα...GOAL ( 1,55 )
*και το Χ ( 3,25 ) ειναι μια καλη επιλογη οπως προειπαμε

Αντε και καλη επιτυχια στις επιλογες σας....!!!
ΑΥΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου