Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Στοχος-Αδιαφορια σημειωσατε 1.....


Μετα απο αποχη 4 ημερων επιστρεφουμε και παλι σημερα, με στοχο τι αλλο??..το ταμειο...!!!
Καλη μερα η Τριτη μας εδωσε το 3/3 στα φιλικα με Χιλη, Ουρουγουαη να κερδιζουν Κολομβια και Ιρλανδια αντιστοιχα, ενω περασε και το over της Γερμανιας παρα την ηττα της απ την Αυστραλια....
Αντιθετα στο μπασκετ ουτε ο Μπουρουσης, ουτε ο Μπατιστ μας δικαιωσαν....

Τελευταιες αγωνιστικες στα περισσοτερα πρωταθληματα και θα δουμε πολλα "περιεργα" αποτελεσματα...αξιζει να κυνηγησουμε τις εκπληξεις καθως, απ τη μια θα εχουμε ομαδες με στοχο ( πρωταθλημα, εξοδο στην Ευρωπη, εισοδο στα πλει οφ, παραμονη ) και απ την αλλη ομαδες που "σφυριζουν αδιαφορα"....
Παμε ομως στις σημερινες προτασεις μας....

Ξεκινωντας, την περιηγηση μας στο Κυριακατικο κουπονι, βλεπουμε το Λα Κορουνια-Μαγιορκα..Σφιχτες ομαδες κι οι 2, που παιζουν πολυ την κοντρα, με τη μεν Λα Κορουνια να θελει μονο νικη για να ελπιζει στην παραμονη στην Πριμερα Ντιβιζιον και τη δε Μαγιορκα να ειναι πληρως αδιαφορη..Πιστευουμε σε νικη της Λα κορουνια και λιγα γκολ.. 
ΑΣΣΟΣ 1 ( 2,15 ) και UNDER ( 1,45 )

Συνεχιζουμε μ' ενα αλλο ματς της Πριμερα, το Λεβαντε-Μαλαγα, οπου η Μαλαγα θελει μονο νικη για να παραμεινει στην Πριμερα, ενω η Λεβαντε μετα το καλο της σερι εχει αποσπαστει απ τις τελευταιες θεσεις, ομως μονο αδιαφορη δεν ειναι καθως η αποσταση ειναι μικρη...Αλλη ομαδα η Μαλαγα με Πελεγκρινι, αν δεν κερδισει, τουλαχιστον δε χανει Χ ( 3,25 )   ΔΙΠΛΟ 2 ( 2,55 )

Παμε και στη Γερμανια, στο Βολφσμπουργκ-Αιντραχτ, με τις ομαδες να μαχονται για την παραμονη τους...Θα τα δωσουν ολα για τη νικη, ομως η Βολφσμπουργκ εχει καλυτερο υλικο και στα χερια ενος φοβερου προπονητη θα αξιοποιηθει καταλληλα.... Εδρα, Μαγκατ και παραδοση, μας δειχνουν
ΑΣΣΟ 1 ( 1,70 )

Εν συνεχεια στα καθ ημας, οπου η Κερκυρα υποδεχεται τον Πανιωνιο σ ενα ματς διχως αυριο και για τους μεν και για τους δε...θα πεσουν κορμια, οποιος νικησει ( αν υπαρξει νικητης.. ) εξασφαλιζει σε μεγαλο βαθμο την παραμονη στη Σουπερ Λιγκα...ο χαμενος χανεται...Καλη ομαδα η Κερκυρα, αλλα ο Πανιωνιος εχει ανεβει 100% στο 2ο γυρο με Λεμονη στον παγκο και το Μητρογλου σε δαιμονιωδε φορμα...Αδυνατω να πιστεψω οτι δε θα παρει αποτελεσμα εκει μεσα...Χ ( 2,70 ) ΔΙΠΛΟ 2( 3,00 )

Μπενφικα-Πορτο...ντερμπι κορυφης με την Πορτο ουσιαστικα να περιμενει τα τυπικα για να σηκωσει την κουπα στην Πορτογαλια...η Μενφικα απ την αλλη λετε να θελει να τη δει να τη σηκωνει μεσα στο Ντα Λουζ..?? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...ΑΣΣΟΣ 1 ( 2,25 )

Τελειωνοντας, παμε μια βολτα στην Αργεντινη..Μποκα και Εστουντιαντες διασταυρωνουν τα ξιφη τους με τους φιλοξενουμενους να βρισκονται στην 1η θεση της βαθμολογιας και τους γηπεδουχους καπου στη μεση...περασμενα μεγαλεια για την Μποκα που δε θυμιζει σε τιποτα τις παλιες καλες εποχες...μονο ενας Ρικελμε εχει μεινει, αλλα ενας κουκος, σε τετοια ηλικια, ειναι δυσκολο να φερει την ανοιξη.... απ την αλλη κι η Εστουντιαντες καπου πρεπει να χασει βαθμους..ε..????
Χ ( 3,20 )

AYTA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου